Constructie-werk

Constructie en renovatie
Wij verzorgen licht en zwaarder constructie-werk in vele materialen zoals aluminium, staal of roestvast staal, zowel als nieuwbouw als in renovatieprojecten.
Als geen ander weten wij hoe belangrijk een precieze maatvoering is! Een opdracht begint dan ook met een zeer nauwkeurige meeting ter plaatse. Wij werken altijd volgens de richtlijnen en eisen die in úw bedrijfstak gelden. Wij bouwen apparaten naar tekening of naar door ons zelf gemaakt ontwerp. Indien gewenst worden de apparaten voorzien van aandrijving, zoals een dieselmotor, electro- of benzinemotor of hydraulica.

Afwerking
Voor de afwerking hanteren verschillende nabehandelings- en conserveringstechnieken. Afwerking is mogelijk in iedere gewenste kleur, waardoor de nieuwe of gerenoveerde constructie altijd matcht bij de rest van uw machinepark of installaties.

In samenwerking met ons netwerk van aannemers en architecten rekenen wij ons tot een specialist in constructiewerkzaamheden!
Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van constructie-bouw.

Bij een woonhuis hebben wij een prachtige brug mogen maken en plaatsen. De combinatie van hout met metaal maakt het een zeer solide en indrukwekkend geheel!

Wij verzorgen licht en zwaarder constructie-werk in vele verschillende materialen en constructietechnieken.

Een grote frisdrankenfabrikant bestelde bij ons een loopbordes voor in een productiehal. Deze hebben wij vervaardigd in onze eigen werkplaats, daarna geplaatst in de productiehal.