Proto-types

Proto-types en unieke machines

Het bouwen van proto-types is een van onze specialisaties. Ons bedrijf kenmerkt zich door ambachtelijkheid te combineren met hoogwaardige productiemethoden en eisen van deze tijd. Wij hebben een grote kennis van diverse productiemethoden, bewerkingen en materialen.

Creativiteit en vakkennis
Door creativiteit te combineren met deze gedegen vakkennis bouwen en ontwerpen wij innovatieve machines en prototypes, voor bijvoorbeeld de verbetering van arbeidsomstandigheden, het vereenvoudigen van productieprocessen etc. Ook kunnen wij ons netwerk van architecten, bouwkundigen en leveranciers inschakelen om samen tot een prachtig eindresultaat te komen.

Graag komen wij met u in contact om uw ideeën of wensen voor proto-types of unieke machines om te zetten in concrete plannen!

In samenwerking met een grote wegenbouwer hebben we een aanrijsysteem ontwikkeld om
bestratingswerkzaamheden te vereenvoudigen en te versnellen. De arbeidsomstandigheden voor de stratenmakers worden hierdoor ook verbeterd.

Wij ontwikkelen en produceren zeer unieke en innovatieve apparaten en hebben ons gespecialiseerd in de bouw van prototypes en enkele stuks.

Ons tegelaanzuigframe maakt het leven van stratenmakers iets minder zwaar.

Onze zeer innovatieve hijskrat Butler HK 500 biedt de oplossing voor ARBO-verantwoord lossen.